Un pas endavant

Doncs ací estem, amics i amigues. No soc molt aficionat al món de les xarxes socials. Tot i això, i després de pensar-ho molt, he decidit fer cas dels consells d’alguns bons amics, que em recomanen aprofitar les possibilitats de les tecnologies digitals per donar-vos a conéixer i compartir amb vosaltres el resultat d’aquesta dèria consistent a intentar crear art a través de les paraules.

En aquest web podreu trobar informació sobre els projectes -literaris, teatrals o cinematogràfics- que he dut a terme fins ara. Igualment he volgut posar al vostre abast, d’una banda, totes aquelles obres que he editat i no estan sotmeses a drets editorials; d’una altra, algunes que han estat premiades, però no han estat editades o han tingut una edició molt limitada o, a hores d’ara, inaccessible.  Hi he penjat també alguns relats inèdits.

Benvinguts i benvingudes, doncs, a aquesta plana. Espere que us resulte ben plaent; tan plaent com, a mi personalment, està resultant-me aquesta aventura.

8 thoughts on “Un pas endavant

  1. Em pareix màgic transmetre l’art de les paraules i ets un valent del segle XXI . El mòn ès millor amb gent aventurera com tu. M’has inspirat hahahaha

    M'agrada

Deixa un comentari