Pla de Teatre

Una vegada més els somnis s’han fet reals. El grup Pla de Teatre, de l’IES El Pla, hem posat en escena Antaviana, de Dagoll Dagom. Damunt l’escenari, vint-i-cinc actrius i actors, set ballarines, cinc músics i dèsset cantants. Treballant en l’ombra, un fum de gent. Entre totes i tots hem fet possible aquest somni. Gràcies, molt gràcies. Un agraïment especial als/a les alumnes i a les profes de Caracterització del nostre institut per la feina esplèndida que han fet per tal de donar forma als nostres personatges.

Revista IES El Pla

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s