Els dies de la nit, a ibi

El proppassat dissabte 19 de setembre vaig tindre el plaer d’acudir a l’estrena del muntatge d’Els dies de la nit que ha fet la companyia Font Viva. L’estrena va tindre lloc al Centre Cultural Salvador Miró d’Ibi. Vull expressar ací la meua gratitud i les meues felicitacions a Font Viva i al grup musical Conflicto pel gran treball que han dut a terme. El 50% de la recaptació de la taquilla anava destinat a l’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer, als quals manifeste també tot el meua afecte i la meua solidaritat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s